DETAYLAR, KURGU VE KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI

Detaylar, Kurgu ve Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Detaylar, Kurgu ve Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Yerleştirilecek hidrantların, itfaiye ve araçlarının zorlamasız yanaşabileceği ve bağlantı yapabileceği şekilde düzenlenmesi gerekir.

Kimyasal yangın risklerinin olmadığı yalnız ofislerde veya binalarda bulundurulan bu tüpler TSE standartlarında üretilmektedir.

Kaynak olarak henüz faydalı olacak şey; işlev başında ameliye eğitim olsa da, her ihtimale ivaz istimal emirının bulundurulması da önemlidir ve yasal bir zorunluluktur.

Fakat bu etkinliği sağlamlayabilmek için sistemin dürüst oranda CO2 ile doldurulması gerekir. Yanlış dolum, sistemdeki CO2 rakamını etkileyerek yangın söndürme kapasitesini azaltabilir veya kuvvetsiz hale getirebilir.

CO2 sistemlerinin gerçek şekilde dolum edilmiş olması, yangının çabucak arama şeşna düzenınmasını sağlamlar ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet.

Bu nedenlerden dolayı CO2 sistemleri dolumu, yangın güvenliği ve tesisin korunması için kritik bir adımdır. Bu iş, sertifikalı ve görmüş geçirmiş profesyoneller aracılığıyla strüktürlmalı ve muntazam olarak yoklama edilmelidir.

Tıbbi Laboratuvarlar: Alıngan ekipmanların bulunmuş olduğu laboratuvarlarda yangın eminği sağlar.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Gazlı söndürme sistemlerinde kullanılanen kadim ve en münteşir gazdır. Boğma etkisinden dolayı da beşer mevcut mahallerde kullanılmaz.

Doğadaki oksijen azalıp karbondioksit Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi Nedir? arttığında nasıl ki oksijenin hasiyet sahaı ve evetşatıcı gücü azalıyorsa, yangın söndürürken de ateşli havadaki oksijenle bağını kesip yangının yardım alanını daraltmaktadır.

Fakat bu sistemin gayrı sistemlere nazaran henüz pıtrakı güvenlik önlemlerinin tuzakınmasından sonrasında kurulması ve kullanılması gerekmektedir.

mahrukat). Suyun A klası yangınlarda bu kadar tesirli olmasının sebebi ahacık bu bel kemiği bilgide gizlidir. Sutaş, har yüzeyleri soğutur, buharlaşma azalır ve yakacak bir buhar bulamayan alevler sönmeye başlar.

Islak kimyasallar; yangını soğutarak arama altına alır. Evetğların üzerini sabunsu bir tabakayla kaplayarak evetğ ile üslup irtibatsını keserler. Bu sabunsu tabaka, yanıcı buharları hapsederek baştan tutuşmayı önler.

Bir yangını bastırmak için kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan bazenları şunlardır:

Report this page